x

RSS Newsfeeds

See all RSS Newsfeeds

Global Regions

Europe ( XML Feed )

May 20, 2016 8:39 AM ET

Archived: Startup-sijoituksia riskiä hajauttaen

iCrowdNewswire - May 20, 2016

Startup-sijoituksia riskiä hajauttaen

 

TEKin ja Suomen Ekonomien jäsenille suunnatussa osakeannissa sijoitukselle on tavoitteena maksaa 5 %:n kiinteä osinko ja 20 %:n voitto-osuus startup-sijoitusten tuotosta. Pääoma on tavoitteena palauttaa 3.10.2022. Osakkeen merkintähinta on 400 €.

 

 

Nestholman lähti liikkeelle kun perustajat Antti Kosunen ja Topi Järvinen etsivät uudenlaista tapaa sijoittaa alkuvaiheen startupeihin sekä auttaa niitä pääsemään nopeammin kansainvälisille markkinoille. Taustalla oli halu hyödyntää startupien auttamisessa Topin ja Antin monipuolista, toisiaan täydentävää kokemusta palvelujen ja yritysten rakentamisesta. 

Antti ja Topi huomasivat, että startup-keskusten (Piilaakso, Berliini jne.) ulkopuolelta puuttuu vahva ekosysteemi, joka tukisi startupeja. Samalla he huomasivat, että suurilla yrityksillä on vaikeuksia löytää  hyviä tapoja tehdä uusia innovaatioita jatkuvien kustannuspaineiden keskellä. Tämä oli erityisen tuttua Topille ja tiimiin liittyneelle Jari Pasaselle, jotka olivat molemmat nähneet ison yrityksen kehitystoiminnan haasteet toimiessaan isoissa kansainvälisissä organisaatioissa.

Tästä syntyi ajatus rakentaa kiihdyttämömalli, jossa yhdistetään startupit ja suuret yritykset. Startupeille malli tarjoaa resursseja sekä ainutlaatuista näkemystä markkinoiden nykytilasta; suurille yrityksille yhteistyö tuo nopeutta ja ketteryyttä sekä tehokkaan tavan ajatella tulevaisuuden mahdollisuuksia ilman oman organisaation hidasteita. 

Sijoittamisen näkökulmasta malli tarjoaa Nestholmalle kaksi ainutlaatuista etua. Sijoituskohteiden onnistumisen tukena on suuri yritys, joka tuo startupin käyttöön oman näkemyksensä, mutta on  kumppani ja kanssasijoittaja. 

 

 

Osakeanti

Yrityksen nimiNestholma Oy
Rahoitushaarukka500.000 – 2.499.600 €
Jaettava omistusosuus69,44 – 91,91 %
Osakkeen hinta400,00 €
Osakkeiden nykyinen lukumäärä550
Yrityksen arvonmääritys220.000,00 €
Alkupäivä1.4.2016
Loppupäivä30.6.2016 23:59
SijaintiHelsinki, Finland
ToimialaAmmattilais- ja yrityspalvelut
KehitysvaiheAlkuvaihe
Tunniste627
Contact Information:

Nestholma Oy

View Related News >