x

RSS Newsfeeds

See all RSS Newsfeeds

Global Regions

Europe ( XML Feed )

Apr 23, 2016 11:14 AM ET

Archived: ETSEIB Motorsport UPC Barcelona CAT09e Formula Student – Tu també pots formar part del projecte! Ajuda’ns amb el nou cotxe elèctric de competició: el CAT09e.

iCrowdNewswire - Apr 23, 2016

ETSEIB Motorsport UPC Barcelona CAT09e Formula Student

by ETSEIB Motorsport UPC

 

 

Tu també pots formar part del projecte! Ajuda’ns amb el nou cotxe elèctric de competició: el CAT09e.

 

About this project

Qui som?

L’ETSEIB Motortsport és un equip de 34 estudiants d’enginyeria de la Universitat Politècnica de Cataunya que competeix a la Formula Student. L’equip té com a objectiu dissenyar i construir un cotxe de carreres en un any per tal de competir. La Formula Student és una competició interuniversitària a nivell mundial en la que els estudiants participants han de dissenyar i construir un monoplaça. La competició està dividida en les proves estàtiques i dinàmiques on els equips han de demostrar el seu coneixement sobre la matèria i posar a prova el vehicle. Aquesta temporada l’ETSEIB Motorsport està dissenyant i construint el cinquè cotxe completament elèctric de l’equip: el CAT09e.

Equip CAT09e
Equip CAT09e

 El nostre repte

L’equip té l’objectiu de construir un bon cotxe per tal de poder competir a les competicions d’Itàlia (Formula Student Italy), República txeca (Formula Student Czech Republic) i al Circuit de Catalunya, a Montmeló (Formula Student Spain) i aconseguir uns resultat extraordinaris.

CAT09e, un cotxe elèctric innovador

 Després dels resultats de la temporada 2015 i amb el prometedor rendiment que va oferir el monoplaça CAT08e , es va decidir enfocar la temporada 2016 en millorar el disseny del CAT08e per extreure les màximes prestacions amb el CAT09e , un monoplaça concebut per superar en tots els aspectes al seu predecessor. El disseny d’aquest monoplaça s’ha basat en dues premisses fonamentals : augmentar la fiabilitat modificant aspectes que l’experiència havia determinat com a claus i reduir el pes de tots els components possibles.

CAT09e
CAT09e

 Ús de la recaptació

Els diners recaptats amb aquesta campanya es faran servir tant per acabar la construcció del cotxe com per poder anar a les competicions. En concret, ens ajudarà a: – El transport i els costos derivats del viatge a les competicions de Itàlia, República Txeca i Montmeló. – La fabricació d’alguns components del monoplaça dels quals no hem aconseguit patrocini. – Costos relacionats amb les gestions internes de l’equip.

Impacte

Aquest és un projecte d’estudiants de la UPC. No és només un projecte per a construir un cotxe elèctric, sinó que sobretot fa creixer futurs enginyers aportant-los coneixement en aquest àmbit tecnològic i ajuda a fomentar la innovació i el desenvolupament sostenible de la tecnologia.

 Recompenses

Risks and challenges

Dissenyar un cotxe de competeció elèctric sempre presenta molts reptes. Tot i això aquest ja és el 5è cotxe elèctric que desenvolupa l’equip ETSEIB Motorsport. Fins ara han sorgit molt reptes durant el procés de disseny i fabricació però cap que no s’hagi pogut resoldre i es té confiança que aquest any no serà excepció.

Contact Information:

ETSEIB Motorsport UPC

View Related News >